Nya generationen Efoy bränslecell

den 18 februari 2021
SFC Energy AG, en ledande leverantör av bränsleceller till marin/camping marknaden presenterar nästa generation EFOY-bränsleceller för husbilar, båtar och utomhusapplikationer.
Resor för samman människor. I tider med knappa resurser och klimatförändringar blir hållbar turism- och mobilitetskoncept allt viktigare. SFC Energy har följt och format denna trend i 20 år nu, uppnått banbrytande arbete och kombinerat toppresultat inom forskning och utveckling med banbrytande teknik för att skapa hållbara lösningar. Som svar på de ständigt ökande kraven på energiförsörjning inom fritidssektorn introducerar SFC Energy nu den nya generationen av EFOY-bränsleceller. Den femte generationen har utformats för att möta behoven hos fritidskunder ännu närmare - i linje med företagets motto:  EFOY - Din frihet. Din makt.

Den nya EFOY 150 med en maximal laddningskapacitet på 150 ampere timmar (Ah) per dag och EFOY 80 med 80 Ah omdefinierar helt känslan av frihet för en enskild husvagn eller båt. Den lägre vikten och höjden sparar utrymme och den utökade tankanslutningen förbättrar installationsmöjligheterna. 
Detta är ett avgörande kriterium, eftersom önskan i allt högre grad går mot högkvalitativa men framför allt mer kompakta husbilar eller båtar. Antalet elektriska enheter ombord ökar och energibehovet blir större. Resenärer vill inte vara utan komfort. Bränslecellen tillhandahåller 12 V och även nu också 24 V.

 
Laddar
Laddar