Kit AutoLift System 4 (incl. 4 jackpads)

Artikelnummer TES-ALIFT4
Ett set med fyra kraftfulla elmotorer som helt automatiskt stabiliserar fordonet och placerar det i ett horisontellt läge. Med TESA-AutoLift kan du med en knapptryckning få de två eller fyra (beroende vilket kit som används) kraftfulla motorerna att ta över stabiliseringen av fordonet. TESA-AutoLift
Pris
31.995,00 kr
inkl. Moms
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.
Beskrivning
Ett set med fyra kraftfulla elmotorer som helt automatiskt stabiliserar fordonet och placerar det i ett horisontellt läge.

Med TESA-AutoLift kan du med en knapptryckning få de två eller fyra (beroende vilket kit som används) kraftfulla motorerna att ta över stabiliseringen av fordonet. TESA-AutoLift kommer att helt automatiskt (gäller ej för två ben) placera husbilen i ett säkert horisontellt läge. Detta eliminerar också det stora arbetet med att flytta nivåklossar eller stödbockar.
TESA-AutoLift Stödsystemet kan eftermonteras till alla vanliga fordonschassier, observera att det måste finnas minst 34 cm fri höjd mellan mark och chassie. TESA-AutoLift stödsystem är galvaniserat för lång hållbarhet och utrustat med vattentäta motorer. TESA-AutoLift finns tillgängligt med två stödben för att stabilisera fordonet eller, för ännu mer komfort ett set med fyra stödben. Med TESA-AutoLift fyra stödben får du full komfort i din husbil, de fyra stödbenen kan av systemet automatiskt och autonomt justera fordonet i ett horisontellt läge.

Kan också skötas manuellt (det automatiska läget fungerar inte med setet med 2-stödben).
Oavsett vilket läge som väljs, kommer fordonet att vara stabilt och jämnt snabbt om marken inte är för ojämn.
TESA-AutoLift passar för fordon upp till max vikt på 5,5 ton.

Lyftkraft dynamisk: Kg 2500 vardera stödben, elektroniskt styrd
Lyftkraft statisk: 5000kg per stödben
Lyfthöjd: 120mm
Hastighet max. 5 mm /sec.
Höjning mellan 300 mm till 420 mm och 10mm i taget så 310, 320, 330 och så vidare
vikt (1 stödben) Kg 11
Vikt total (4 stödben)  Kg 50

Specifikationer
Varumärke TESA
    Laddar
    Laddar