Kabola HR300 230V 8-10kW

Artikelnummer KB-30-001
Kabola HR300-serien finns antingen som standardpanna, med varmvattensberedare styrning (Calorifier Control) eller en kombipanna (genomströmningspanna). På grund av sin tysta, helautomatiska drift kan denna panna användas för många ändamål. HR-serien är särskilt lämplig för långvarig eller permanent
Pris
45.755,00 kr
inkl. Moms
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.
Beskrivning
Kabola HR300-serien finns antingen som standardpanna, med varmvattensberedare styrning (Calorifier Control) eller en kombipanna (genomströmningspanna). På grund av sin tysta, helautomatiska drift kan denna panna användas för många ändamål.
HR-serien är särskilt lämplig för långvarig eller permanent användning på segel- och motorbåtar. HR-serien kan värma upp ett centralvärmesystem med radiatorer, golvvärme, varmluft och befintliga luftkonditioneringssystem (kräver en speciell värmeväxlare och styrning).
Kabola HR-serien består av pålitliga oljepannor som ger 10, 14 och 20 kW. Pannorna levereras som standard som 230V växelström. Går självklart att köra via inverter för att passa båtens elsystem För att skapa ett optimalt värmesystem med en medföljande centralvärmepanna är det viktigt att beräkna den exakta kapaciteten. Kapaciteten bestäms av volymen på rummen ombord, fartygets isoleringsvärden och användarens krav. Säsongen och området där fartyget kommer att segla är också mycket viktigt. Kontakta oss om du behöver oss för att beräkna värmebehovet för dig.
Obs! Alla Kabola-pannor kräver idrifttagning för att uppfylla Kabolas garantivillkor. Detta görs av certifierad installatör.
Specifikationer
Varumärke Kabola
Spänning V 230
Mått mm HxBxD 435x480x535
Vikt Kg 62
Max Effekt kW 10
Effektförbrukning (W) 300
    Laddar
    Laddar