Efoy Comfort 140 ersätts av EFOY-150

Artikelnummer EFOY-140
EFOY 140 har utgått och är nu ersatt av EFOY-150 den nya generationen av bränsleceller. EFOY COMFORT är alla tiders bästa EFOY-bränslecell! Över 10 års erfarenhet och mer än 20 000 sålda enheter talar sitt tydliga språk. Processen är katalytisk och i det närmaste helt tyst och styrs av spänningen i
Pris
53.295,00 kr
inkl. Moms
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.
Beskrivning
EFOY 140 har utgått och är nu ersatt av EFOY-150 den nya generationen av bränsleceller.

EFOY COMFORT är alla tiders bästa EFOY-bränslecell! Över 10 års erfarenhet och mer än 20 000 sålda enheter talar sitt tydliga språk. Processen är katalytisk och i det närmaste helt tyst och styrs av spänningen i din batteribank. Om spänningen sjunker under en viss nivå startar bränslecellen laddningen automatiskt. I kombination med tex solceller kan du bli helt oberoende av annan laddning och behöver inte köra varken motor eller koppla landström.

Den användarvänliga manöverpanelen monteras i båtens inre. Här hittar du en översikt av all viktig information, som den aktuella nivån i tankpatronen
Tekniken Direct Methanol Fuel Cell (DMFC) har utvecklats i Tyskland av SFC Smart Fuel Cell som är marknadsledande inom detta område.

Processen är katalytisk och i det närmaste helt tyst och styrs av spänningen i din batteribank. Om spänningen sjunker under en viss nivå startar bränslecellen laddningen automatiskt. I kombination med tex solceller kan du bli helt oberoende av annan laddning och behöver inte köra varken motor eller koppla landström.

Specifikationer
Varumärke EFOY
Nom. uteffekt W 72
Spänning V 12
Laddningsapacitet/24T Ah 140
Metanol förbrukning (L/kWh) 0,9
Kompatibla batterier Bly-syra, GEL, AGM och LiFePO4
Vikt Kg 7,5
    Laddar
    Laddar