Airtronic 2 D4L 12V Butiksats

Artikelnummer EB292432204021
En ny generation luftvärmare, Airtronic 2 som är tystare, strömsnålare och ännu mer effektiva samt en ny användarvänlig kontrollenhet, EasyStart Pro. En kombination av hög komfort och låg ljudnivå på nya Airtronic-värmarna garanterar en behaglig och avkopplande känsla ombord. De värmer båtens
Pris
21.000,00 kr
inkl. Moms
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.
Beskrivning
En ny generation luftvärmare, Airtronic 2 som är tystare, strömsnålare och ännu mer effektiva samt en ny användarvänlig kontrollenhet, EasyStart Pro.
En kombination av hög komfort och låg ljudnivå på nya Airtronic-värmarna garanterar en behaglig och avkopplande känsla ombord. De värmer båtens innerutrymmen till önskad temperatur och ”gör jobbet” tystare och mer effektivt än sina föregångare. Den dynamiska och steglösa regleringen av värmeeffekten ger snabbt värme, hög komfort, lägre strömförbrukning samt en mycket lägre ljudnivå.
Användarvänlig och multifunktionell kontrollenhet, EasyStart Pro är en ny optimerad kontrollenhet med elegant design i kombination med användarvänliga funktioner. Den integrerade temperatursensorn möjliggör att temperaturen regleras exakt efter önskemål. Displayen tillsammans med den flerfärgade LED-ringen runt kontrollknappen visar om värme- eller ventilationsläget är aktiverat. Kontrollenheten har även en ”inställningsassistent” som ytterligare förenklar uppstarten.
Fakta om nya luftvärmarna – Airtronic
  *   Hög komfort och behagligt låg ljudnivå tack vare steglös reglering av värmeeffekten samt nyutvecklad och tystgående bränslepump
  *   Kommunikation/gränssnitt: CAN, LIN (endast 12 V), S+
  *   Fördubblad livslängd med borstlös fläktmotor
  *   Fullt kompatibel med den nya kontrollenheten EasyStart Pro
  *   Startar i temperaturer ner till -46 °C

Airtronic 2 D4L har 90mm slanganslutning för varmluften, samt 75mm slanganslutning för friskluften som sugs in för uppvärmning.
Specifikationer
Varumärke Eberspächer
Spänning V 12
Värmeffekter W 900 - 4000
Bränsleförbrukning L/Tim 0,11 - 0,51
    Laddar
    Laddar