Startsida   |    Sök   |    Om Oss 

 


Kyl & Frys
Varmvattenberedare
Gasolspisar & kök
Elspisar & kök
Gasoldetaljer
Värmare
Kabola - värmepannor
Bränsleceller
Solskydd & komfort
Säkerhetsskåp
Larm
Navico
MotorGuide
Manualer & Data
Återförsäljare
Serviceställen
Kataloger
Plancha stekbord
Campinghttps://www.facebook.com/pages/Thermoprodukter/292783597520937

Larm

catalog/images/YachtsafeLogo.jpg

KOPPLA AV

VIA MOBILEN HAR DU
KOLL PÅ DITT FORDON,
BÅT OCH HEM

YACHTSAFE ÄR ENKELT OCH TRÅDLÖST

Yachtsafe G32 spårsändare är ett trådlöst GPS-larm för båt, utombordsmotorer, vattenskotrar eller annat värdefullt du vill sätta en spårsändare på. Kommunikationen med GPS-trackern sker via Yachtsafes app och din mobiltelefon. Appen är gratis och går att ladda ner på App Store eller Google Play. YachtSafe GPS-larmenhet är helt ingjuten för att klara alla miljöer. Klarar av vibrationer och klarar där av att monteras på t.ex en motor. Den är vattentät (IP68), tål olja och bensin. 
YachtSafe gör det enkelt för dig att hålla koll på dina prylar vart du än befinner dig. Enkel att installera och använda. YachtSafe är svensktillverkat larm med trådlösa sensorer (gäller endast G32). Den är liten och diskret med inbyggda antenner, för att få plats i de minsta utrymmerna. Alla larm skickas till din mobiltelefon, där du kan följa din egendom efter en karta. Spårsändaren har låg strömförbrukning och klarar av att spåra upp till två veckor. G32 har även en 1 ampere utgång för på-, avslagning av annan utrustning. Levereras med ett inbyggt SIM-chip för GSM trafik. Simkortet laddas på via Yachtsafe och kostar 545 kr för 12 månader.
GPS-larmet är enkelt att installera och använda. Kolla gärna in filmen här.
Reducering av försäkringspremie, se länk: https://www.yachtsafe.se/NYSIDA-lklr.html


Se en video hur du installerar och konfigurerar Yachtsafe's mobilapp i din telefon samt hur du kopplar ihop ett larmtillbehör.
Apple" Android"
THERMOPRODUKTER AB - DRAGONVÄGEN 6, 392 39 KALMAR.   TEL: 0480 - 42 58 80.   INFO@THERMOPRODUKTER.SE